Єфросиніна до Януковича: Це ваша війна проти українців!

20 лютого 2014, 16:00

Телеведуча Маша Єфросиніна звернулася до президента Віктора Януковича.

Вона заявила, що це саме глава держави веде війну проти українських громадян.

Своє звернення та бачення ситуації в Україні Єфросиніна опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

"Треба зізнатися, весь цей час я, як і багато з вас, слухала слова опозиції, ловлячи себе на думці, що багато у мене питань до їх переконливості!" - почала своє послання Маша.


"Але от сьогодні пан Яценюк був неймовірно переконливий після чергових переговорів, говорячи з невластивою йому розгубленою інтонацією про те, що у Президента абсолютно немає уявлення про те, що відбувається! Вірніше , воно у нього якесь своє!" - додала вона.

Єфросиніна висловилася щодо ситуації в Україні

Телеведуча наголосила, що за словами Яценюку у Януковича "немає і найменшого наміру на мирне врегулювання! При цьому звідусіль тільки й лунає про "громадянську війну"!".

"Так от я б хотіла заявити пану Президенту, що все що відбувається ось уже три місяці в нашій країні - не що інше, як доказ неймовірної, приголомшливої і непорушної згуртованості наших громадян! А війну з ними ведете саме Ви, пане Президент! Це Ваша війна проти українських громадян! Жорстока, терористична, смертельна війна!" - заявила Маша.

"Ви, можливо, дійсно, відчайдушно не хочете знати, які біль і жах відчуває кожна мати, кожна дружина, дочка і сестра в цій Вашої війні! Але нас так багато, що Ви це обов'язково відчуєте! І я молюся, зупиніть те, що ще можете зупинити!" - додала Єфросиніна.

Фото з Twitter Єфросиніної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів