Сергій Бубка закликав до діалогу і миру

21 лютого 2014, 10:50

Легендарний український легкоатлет та голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка заявив, що шокований тим, що відбувається в його країні.

Він закликав сторони до діалогу.

Про це Бубка говорив у інтерв’ю "CNN".

"Я не можу повірити в те, що сталося в моїй країні… Україна така гарна, країна прекрасна. Ми добрі, ми дружні і під час багатьох заходів ми виявляли надзвичайну гостинність", - сказав 50-річний спортсмен.


"Наразі я не можу в це повірити. Ми не можемо йти одне проти одного. Нам треба зрозуміти одне одного", - зазначив він.

Як підкреслив Бубка, необхідно повернутися до діалогу, щоби урятувати мир, Україну та її народ.

Сергій Бубка закликав до миру

"Ми побачили якісь кроки в напрямку покращення ситуації, але потім зненацька розпочалося справжнє насильство", - поділився голова НОК.

"Ми дуже сумуємо з приводу того, що сталося, і наша команда висловила співчуття жертвам, що загинули. Ми хочемо, щоби обидві сторони заспокоїлися та припинили це… Ми мусимо спробувати знову розпочати діалог, бо нам би хотілося миру", - підсумував Бубка.

Нагадаємо, як писала "Українська правда", лижниці Марина Лісогор і Катерина Сердюк у середу не вийшли на командний спринт класичним стилем. Українки не стали брати участь у гонці, бо МОК заборонив їм пов’язати жалобні стрічки.

Від подальшої участі в і грах у Сочі відмовилися члени Національної олімпійської збірної команди України Богдана Мацьоцька та Олег Мацьоцький. Гірськолижниця заявила, що Віктор Янукович "повинен сидіти в тюрмі, і дуже довго".

Фото з сайту Національного олімпійського комітету України

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів