Плющенка оперуватимуть у прямому ефірі

25 лютого 2014, 10:18

Російський фігурист Євген Плющенко хоче, щоб операцію на його спині показали в прямому ефірі.

Про це спортсмен, який у Сочі завершив свою спортивну кар'єру, повідомив під час зустрічі з журналістами, пишуть "РИА Новости".

"Другого березня буде операція, витягуватимуть один з чотирьох шурупів, який зламаний. Я думаю, що багато хто це побачать, тому що я хочу показати, як це буде відбуватися", - сказав Плющенко.

На уточнююче питання, чи показуватимуть операцію у прямому ефірі, фігурист відповів ствердно. Однак ніяких деталей розкривати не став.


До слова, Плющенко заявив, що не поспішатиме з виходом на лід і прийняттям рішення про свою кар'єру після запланованої на березень операції.

Плющенка оперуватимуть у прямому ефірі

"Цього разу я поспішати не буду. В силу того, що рік тому було зроблено операцію, мені потрібно було поспішати, щоб встигнути виступити на рідній Олімпіаді, але зараз у мене є час", - сказав фігурист.

"Треба правильно відновитися, не поспішаючи, щоб більше таких наслідків не було", - підкреслив він.

"Мені лікарі сказали, що з 50 тисяч таких шурупів ламається всього два-три. Це добре, що все так зупинилося, тому що могла бути повна паралізація та інші наслідки", - сказав Плющенко.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Євгену Плющенку доведеться знову лягти на операційний стіл. Як з'ясувалося, у спортсмена під час стрибка на розминці перед короткою програмою індивідуальних змагань на Олімпіаді зламався шуруп, що підтримує штучний міжхребцевий диск.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів