Охлобистін про "Беркут", Юлю та Януковича

25 лютого 2014, 12:30

Російський актор Іван Охлобистін продовжує говорити і писати про ситуацію в Україні.

На своїй сторінці у соцмережі ВКонтакте він залишив великий пост, у якому знову розхвалив "Беркут" та заявив, що лише Юлія Тимошенко здатна впоратися з безладом в Україні.

"Ще раз озвучу: як підтримував "Беркут", так і підтримую. Вважаю, що хлопців зрадили і підставили. Так само вважаю, що в той же час прості, не вороги-бендерівці, українці справедливо обурювалися. Їх грабували, їх позбавляли можливості будувати свій бізнес, відбирали нажите, як вони самі кажуть: задовбали", - розпочав Охлобистін.

"…Більша частина моїх друзів українців ратує за збереження єдності України, і я поважаю їхню думку. Однак вважаю, що Крим, Севастополь і певна частина південного сходу України має право розпоряджатися своїми долями і, якщо виникне намір примкнути до Росії, Росії не можна кидати своїх, а вони свої. За нами вже "косяк" по Югославії", - заявив актор.


Він також зазначив, що криваві події сталися через куплені Заходом ЗМІ та провокації "бендерівських недоумків".

Охлобистін знову висловив підтримку "беркутівцям"

Іван також наголосив, що Росія має надати можливість українцям проживати на її території.

"Росії кілька сотень тисяч слов'ян не завадять", - зауважив актор.

"І знову про "Беркут". Я захоплений їхньою вірністю присязі, всупереч зрадництву їх корумпованого начальства, і будь моя влада, я б усіх прийняв на службу в російських органах правопорядку, вони заслужили право називатися "гвардійцями". "Беркуту" слава!", - написав Іван.

"Так само не має сенсу ображати простих людей, що відстоюють свої конституційні свободи на Майдані. Мали багато причин. Тепер їм буде важко відновлювати свій звичний побут. Було б здорово організувати фінансову допомогу сім'ям загиблих на Майдані киян і сім'ям загиблих воїнів опального "Беркута". Тільки хто візьметься чесно розподіляти цю допомогу? Не хочеться щоб на ці гроші бендерівці зносили пам'ятники героям ВВВ і купували зброю, для геноциду російського населення, що проживає в Україні", - зазначив Охлобистін.

Також актор зауважив, що Юлія Тимошенко - єдина, хто "зможе замінити варварські наміри "Правого сектора" корисними Україні діями в галузі відновлення економіки і відносин із зарубіжними сусідами".

Охлобистін не проти, якщо деякі українці примкнуть до Росії

"Про Януковича: слів немає, одні золоті унітази. Ловити, судити, повертати все вкрадене народу", - коротко написав Охлобистін.

І наостанок Іван повідомив, що любить Україну.

"Не можна допустити перетворення її в Сирію, чого так хоче США. Їм не потрібна Україна, їм потрібні військові бази навколо Росії. Власне, США ніхто не потрібен. Вони війнами в інших країнах свій бюджет латають і нікого не щадять. Сил вам, брати і сестри українці, мудрості і терпіння. Воістину ви заслуговуєте щастя. Вас чекає складний період. Особисто я допоможу, чим зможу, всім своїм друзям українцям", - резюмував актор.

Фото з ВКонтакте

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів