Теру та Аністон уже не думають одружуватися?

25 лютого 2014, 15:10

Подейкують, взаємини в акторської пари, Дженніфер Аністон і Джастіна Теру стали геть прохолодні. Про весілля наразі й мова не йде.

Про це повідомляє "Radar Online".

За слів джерела, Теру неодноразово кликав наречену до себе в Нью-Йорк, зокрема просив її прилетіти, щоби разом відсвяткувати її день народження, але марно.

"Джастін просив Джен приїхати до Нью-Йорка, але вона відмовилася, пославшись на холодну погоду. Вона хотіла бути в сонячній Каліфорнії з друзями", - зазначив інформатор.

 Аністон відмовилася прилетіти до нареченого?

"Це безперечний показник статусу взаємин Джен і Джастіна. Про весілля жодних розмов, ніщо не не планується. Публічно пара заявляє, що це через те, що вони дуже заклопотані роботою, але якби вони хотіли побратися, то зробили б це", - додав він.

Виявляється, Аністон не приїхала до Теру не лише того разу. Її не було поряд із коханим, коли той проводжав в останню путь свого друга, актора й режисера Філіпа Сеймура Хоффмана. Прилетіти на його похорон Аністон знову буцімто завадили справи.

"Їхні стосунки, безсумнівно, у глухому куті… вони або видихнуться, що здається більш вірогідним, або ж вони одружаться. Джен украй не впевнена в собі та дуже вимоглива. Джастін навпаки, дуже розслаблений та невибагливий", - засвідчило джерело.

Як відомо, весілля 45-річної Дженніфер Аністон та 42-річного Джастіна Теру вже кілька разів переносилося. Очікували, що хоча б у 2014-му пара нарешті піде до вівтаря.

Фото з Twitter Дженніфер Аністон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів