Чоловік Собчак розповів, як чергував у Михайлівському соборі

26 лютого 2014, 15:01

Чоловік російської телеведучої Ксенії Собчак, актор Максим Віторган розповів, як провів день у Михайлівському соборі в Києві. Один випадок довів його до сліз.

Про це пише "Viva" з посиланням на сторінку Віторгана у соцмережі.

"Хочу поділитися своїми емоціями: сьогодні цілий день провів в Михайлівському соборі, приймав і сортував продукти, які тоннами зносять кияни. Серед тисяч людей запам'яталася літня жінка, років 75, яка тримала в руках саморобну сумку, зшиту, напевно, з її колись одного з улюблених нарядів, розгублено дивилася по сторонах... Моє запитання, чим їй допомогти, привело її в почуття. Вона просто віддала мені свою сумку, я їй подякував, і вона неспішно розчинилася в метушні", - написав Максим.

Віторган долучився до допомоги киянам на Майдані

"Коли я розкрив її передачу, не зміг утримати сліз. Вона принесла: 200 грамів цукру, 1 мандарину,1 цибулину, 3 зубчики часнику, 2 цукерки, трохи більше половини пляшки оцту і 5 гривень!!!!! Вона віддала все, що у неї було!" - зазначив актор.


"Спасибі їй і всім, хто зміг принести в міру своїх можливостей!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!! Вакарчук розповідає, що тільки прилітає до Києва, переодягається в теплі речі і йде на Майдан. Просить переказати, що ніякої масової русофобії немає. Втім, про це говорять практично всі, окрім центральних каналів російського ТБ", - запевнив чоловік Собчак.

Нагадаємо, сама Ксенія теж висловлювала підтримку українцям, які стоять на Майдані.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів