Кеті Перрі стала одиначкою і викликала гнів мусульман?

26 лютого 2014, 16:52

Американська співачка Кеті Перрі, яка має звання "Жінка року", кажуть, нині самотня.

Артистка буцімто розійшлася зі своїм коханим - музикантом Джонном Майєром, повідомляє "E!Online" з посиланням на оточення пари.

За словами джерела, Перрі та Майєр розірвали свої стосунки кілька днів тому.

Ніяких інших подробиць про те, що спонукало пару розлучитися немає. Однак вже під час поїздки до Лондона і Мілана Кеті була без коханого.


Перрі та Майєр були однією з найбільш популярних у Голлівуді. Навіть ширилися чутки, що закохані вже заручилися й незабаром зіграють весілля.

Нагадаємо, Кеті вже один раз ходила під вінець - із актором Расселом Брендом. Шлюб пари тривав лише рік - з 2010-го по 2011-й. А вже наприкінці 2012-го Перрі закрутила роман із Майєром.

Кеті Перрі і Джон Майєр розбіглися?

Та поки прихильники пари розмірковують, чи дійсно вона розпалася, члени мусульманської громади не жарт образилися на Перрі.

Їх розлютило нове відео співачки "Dark Horse", яке вони вимагають негайно видалити з YouTube, пише "Contact Music".

Зокрема, мусульманську громаду обурив той факт, що у кліпі на Кеті вдягнене намисто з ім'ям Аллаха.

Особливе невдоволення мусульман було викликано тим, що намисто у відео охоплює вогонь, після чого Кеті Перрі за допомогою блискавок перетворює його в пісок.

Члени громади вже уклали петицію проти кліпу співачки. На їх думку, американська поп-зірка продемонструвала свою неповагу до Аллаха.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів