Меладзе про Брежнєву: Ми були б разом, якщо хотіли б

27 лютого 2014, 12:21

Продюсер Костянтин Меладзе слідом за Вірою Брежнєвою відреагував на повідомлення ЗМІ, про те що вони живуть разом.

Меладзе-старший продовжує запевняти, що у них з екс-"віагрянкою" просто дружні стосунки. Щоправда, Костянтин натякнув, що в разі того, якби вони з Вірою й хотіли б бути разом, то їм би ніхто не завадив, пишуть "7 дней" з посиланням на "МИА "Музыка".

Нещодавно продюсер вже спростував чутки про роман з Брежнєвою. Та після появи нових фотографій, Меладзе знову заговорив.

"Це чергові вигадки журналістів, вони за десять років уже сотню раз одружували нас і розводили, а тепер от вирішили, що ми коханці. Це низинна нісенітниця. Ми з Вірою давні друзі та колеги і в тому, що ми їздимо одне до одного в гості у вільний час немає нічого дивного", - заявив чоловік.


Меладзе-старший наполягає, що між ним і Брежнєвою лише дружба

"У нас є сім'ї і діти, ми вже реалізовані люди і якби ми вирішили бути разом, то заголовки газет нам не завадили", - додав продюсер.

Нагадаємо, Костянтин Меладзе влітку 2013 року розлучився з дружиною Яною, яка народила йому трьох дітей - дочок Алісу і Лію q сина Валерія.

Співачка Віра Брежнєва була одружена двічі. У шлюбі з Віталієм Войченко народилася її старша донька Соня, а в 2006-му році артистка пішла під вінець з бізнесменом Михайлом Кіперманом. У 2009-му році у подружжя з'явилася донька Сара, але в 2012-му пара повідомила про розлучення.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів