Курйози "Оскару": мультизіркове селфі й фотобомба Камбербетча

3 березня 2014, 11:55

86-та церемонія вручення кінопремії "Оскар" не минула без жартів та ляпів.

Актрису Джулію Робертс назвали чужим ім’ям, її колега Дженніфер Лоуренс "традиційно" не втрималася на ногах, а "Шерлок Холмс" Бенедикт Kамбербетч похуліганив, улаштувавши фотобомбу.

Про це пише "The Daily Mail".

Зірки невтомно позували перед камерами на червоній доріжці, але найкращим фото дня стало невимушене селфі, яке виклала в своєму Тwitter ведуча Еллен ДеДженерес.


Рекордне зіркове селфі Еллен ДеДженерес виклала в Twitter

Цей знімок побив усі рекорди, менш ніж за годину його ретвітнули 1,7 мільйона інтернет-користувачів. На фото сама Еллен, Меріл Стріп, Джулія Робертс, Бред Пітт, Анджеліна Джолі, Дженніфер Лоуренс та Кевін Спейсі. Знімає, тримаючи телефон на витягнутих руках, Бредлі Купер.

Якби того вечора вручалися призи за найкращу фотобомбу, то, на думку видання, переміг би Бенедикт Камбербетч.

Тим часом Дженніфер Лоуренс, схоже, започаткувала традицію – падати на "Оскарі". Торік зірка гепнулася на сходах, ідучи на своєю винагородою, учора ж ледь не зарила носом на червоній доріжці. Про це пише "TMZ".

Камбербетч "зафотобомбив" гурт "U2'

Зірка "Афери по-американськи" заточилася і ледь встигла вхопитися за тих, хто був поруч. Одначе притаманна Дженніфер весела вдача її не полишила. Акторка жартома спробувала одібрати статуетку в однієї з переможниць, Лупіти Ніонго.

Для актриси Джулії Робертс ця церемонію, певно, була найтяжчою Нагадаємо, кілька тижнів тому молодша сестра зірки покінчила життя самогубством. На тлі цієї трагедії, вочевидь, Робертс, не дуже перейнялася тим, що один із дикторів переплутав її ім’я.

У прямому ефірі її назвали Джессікою Робертс, пишуть "E! News".

Плутанина сталася і в офіційному Instagram Американської кіноакадемії. На одному з фото Пенелопу Крус спершу підписали як Сальму Хайєк, пише "The Daily Mail".

Фото з Тwitter Еллен ДеДженерес, прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів