Білл Клінтон знявся з повіями. ФОТО

3 березня 2014, 17:44

Екс-президент США Білл Клінтон люб’язно погодився сфотографуватися з двома своїми палкими шанувальницями – як з'ясувалося потім, повіями на прізвиська Ава Адора та Барбі.

Дівчата підловили 67-річного політика на благодійному заході, що відбувся в Лос-Анджелесі. Туди їх привів власник борделю.

Про це повідомляють "NY Daily News".

"Ці дві дівчинки – просто неймовірні фанатки Білла Клінтона. Вони постійно казали: "Будь ласка, Таточку, візьми мене з собою", - поділився власник закладу "Moonlight Bunny Ranch" на ім’я Денніс Хоф.


Білл Клінтон та його палкі шанувальниці: Барбі та Ава Адора

"Вони сказали Клінтону, що вони – великі його шанувальниці, та зробили фото… Він не знав, що вони повії. Але, гадаю, якщо ти – президент, тобі теж подобаються гарні дівчата", - зауважив чоловік.

На сайті закладу 23-річну Адору описують як "пристрасну коханку". 22-річна Барбі спеціалізується на "позбавленні невинності".

Серед зіркових гостей благодійної вечірки були Роберт Де Ніро та Мартін Скорсезе. Але, зі слів Хофа, вони його дівчаток не зацікавили.

До слова, ще власник борделю привів із собою легендарного порноактора Рона Джеремі – того самого, який спародіював Майлі Сайрус.

Нагадаємо, два роки тому Білл Клінтон так само став "жертвою" двох порнозірок.

Фото з Facebook борделю "Moonlight Bunny Ranch"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів