Повалій залишається в Україні

5 березня 2014, 09:45

Інформація про те, що співачка і депутатка Таїсія Повалій переїжджає до Москви, виявилася хибною. Принаймні, саме так заявив продюсер і чоловік артистки Ігор Ліхута.

Якщо раніше Ліхута казав, що вивіз Таю через небезпеку для її життя, то зараз він наполягає на тому, що вона – громадянка України.

Про це повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

"Чергова качка жовтої преси! Таїсія була і залишається громадянкою України! І, до речі, ніяких куплених "квадратних метрів" в Москві у нас з Таєю немає. Ось уже вісім років ми просто орендуємо квартиру в хорошому районі Москви, неподалік від метро "Сокіл". Це житло дозволяє нам почуватися гідно під час гастролей", - заявив продюсер Повалій.


Аби почуватися гідно у Москві, Повалій з Ліхутою потрібне житло у центрі біля метро

"А переїжджати до Росії Таїсії немає сенсу: півтори години льоту - і ми в Москві. Відпрацювали захід - і назад. Так буде і зараз! По завершенні зйомок концерту, присвяченого 8 березня, ми повернемося додому. Дати зйомок були заплановані ще до Нового року, тож попрошу не проводити паралелі між перебуванням Таїсії в Росії з політичними подіями в Україні", - підкреслив Ліхута.

А після запитання про те, чому Повалій давно не була у Раді, її чоловіка поклав слухавку.

Нагадаємо, 4-го березня у пресі з’явилася новина про те, що Повалій переїжджає до Москви.

Фото "Дуся"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів