Роббі Вільямс зізнався, що голодує

5 березня 2014, 14:36

Британський співак Роббі Вільямс, який переживає кризу середнього віку, зізнався, що голодує.

Артист розповів, що змушений недоїдати, щоб схуднути, пише "Contact Music".

Окрім цього Роббі намагається займатися записом нового альбому, тому що це відволікає його від їжі.

Після різдвяних свят співак зрозумів, що наїв зайвого. А на горизонті турне в Австралію, тож Вільямсу довелося вдатися до жорстких дій.


''Мій секрет - не їсть. На Різдво було просто величезна кількість шоколаду, тортів, цукру і вуглеводів. Я знав, що в мене має бути промо-тур в Австралії, і я вдався до досить нездорових речей - не їсти'', - зауважив він.

Роббі Вільямс намагається схуднути

Наразі ж режим Роббі виглядає так: зранку він з’їдає величезний сніданок, а потім протягом усього дня випиває лише два протеїнових коктейлі.

40-річний співак визнає, що почав гладшати через смачну й нездорову їжу. Найбільше смаколиків Вільямс тягне до рота, коли його розум не зайнятий музикою.

''Моє життя раніше складалося з сексу, наркотиків і рок-н-ролу, а тепер ще й з тортів", - якось зізнався співак в інтерв’ю одній з радіостанцій.

"Коли я не на гастролях, то вдома я їм чіпси і тістечка і дивлюся реаліті-шоу. І якщо я роблю це занадто довго, не записуючи платівку, зрештою насправді стаю жирним. А якщо мені ще відростити бороду, то я стаю схожим на вбивцю. Тож я повинен випустити альбом, щоб зупинити своє ожиріння", - додав Роббі.

Нагадаємо, раніше Вільмс заявляв, що збирається зробити ліпосакцію.

Фото з Instagram Роббі Вільямса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів