Гросу дала обітницю мовчання

5 березня 2014, 17:58

Співачка Аліна Гросу вирішила розпочати Великий піст обітницею мовчання.

18-річна артистка оголосила обітницю мовчання на перший, найвідповідальніший тиждень, пише "Комсомольська правда в Україні".

Наразі з близькими та шанувальниками Гросу спілкується за допомогою листування і жестів.

Обітницю мовчання Аліна дала не просто так. Адже минулого року дівчина часто мала хвороби горла.


"Я вірю, що Бог посилає нам випробування не просто так. У кожної хвороби, в кожній неприємності є особливе послання. Коли я перехворіла, то усвідомила ту велику цінність голосу, цінність здоров'я. Тепер я даю обітницю мовчання і починаю піст, щоб очиститися від усього поганого", - зауважила Гросу.

Гросу на тиждень замовкла

"Я обіцяю, що ні в якому разі не обмежу своїх шанувальників, друзів, рідних, близьких у своєму спілкуванні. Просто це буде в іншій інтерпретації - у формі листування, жестів та інших всіляких способів", - додала вона.

Також артистка розповіла, як взагалі дізналася що таке піст.

"Коли мені було 4 роки, я вперше дізналася, що таке піст. Про це мені розповіла бабуся. Вона дуже доступно і правильно пояснила, хто такий Бог і чому ми люди повинні дотримуватися посту. Вона переконала мене, що в цей період не можна їсти смачні цукерки, торти і тістечка. Для дитини ж саме це є найулюбленішою їжею", - згадує Аліна.

За словами співачки, бабуся вчила її, що треба утриматися в ім'я добра, благополуччя і , що Господь винагороджує всіх за старання і кожному посилає саме ті подарунки, які найбільше потрібні людині в житті.

"Відтоді я почала тримати піст, щиро вірячи, що у цей благословенний період людина очищається і тілом і душею", - пояснила Гросу.

Фото з Facebook Гросу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів