Охлобистін боїться вступу України до НАТО

6 березня 2014, 12:16

Російський актор Іван Охлобистін продовжує висловлюватися стосовно України та її відносин з Росією. Цього разу артист заявив, що "справжні українці" не можуть вступити до НАТО, бо це загроза для братів-росіян.

Про це Іван написав на сторінці у ВКонтакте.

Актор зізнався, що за останні кілька тижнів відчував цілу гаму почуттів до України

"Спочатку це було захоплення громадянською мужністю українців, здатних протистояти безсоромній, грабіжницькій владі, потім - занепокоєння через життя простих людей, потім - здивування від агресивної втрати здатності судити об'єктивно і сп'яніння наступаючим хаосом, потім - скорботу перших смертей серед протестуючого народу, потім - протверезіння від почутого гасла "москалів на ножі" і нарешті - почуття огиди, після пропозиції Верховної Ради вступити Україні в НАТО", - заявив Охлобистін.


"Відвертий поліцайський душок, що виходить від цієї державної ініціативи, змусив мене заново переосмислити те, що відбувається. Моє серце відмовляється приймати це як правду. Не можуть справжні українці пропонувати свої послуги потенційним супротивникам своїх же братів слов'ян, якими б вони не були. Не можуть дозволити розміщувати на своїх територіях "натовські" бази, звідки, у випадку воєнних дій, полетять ракети, що несуть смерть і руйнування в російські міста. Ну не може цього бути!" - наголосив Іван.

Охлобистін не вірить в те, що українці здатні вступити в НАТО

"Це не українці, це інші, які обернулися українцями, упирі. Справжні українці були і залишаться нашими братами і сестрами. Нині і повсякчас і на віки віків! Ніхто - ні вороги, ні обставини не здатні розлучити нас. Я вірю в це і буду вірити в це завжди. І, якщо це не так, я не хочу знати про це. Інакше, це стане моєю особистою, духовною катастрофою", - зазначив Охлобистін.

І у постскриптумі Іван назвав керівника "Правого секстора" Дмитра Яроша чудовиськом.

"Дай йому можливість, він би відразу знищив всіх: і росіян, і не росіян, дітей, старих, чоловіків і жінок, всіх, хто не молиться його богу - Бандері, пиляв би, за бандерівською традицією, дворучними пилами, топив би в ополонках", - написав актор.

"Майдан? Ні, не чули", - підписав це фото Охлобистін у своєму Instagram

Утім, Охлобистін зізнався, що по-своєму поважає Яроша за його принципи і мужність.

"Мабуть, він єдиний, хто здатний очолити те держутворення, яке намагається створити нинішня шайка західних висуванців. Щиро сподіваюся, що пан Кадиров дотримається свого слова і Дмитро Ярош не зможе стати президентом. Хоча було б вкрай цікаво поспостерігати, як Ярош буде своїми руками душити опозиціонерів, які замовили снайперів убивць "Небесної сотні", - зазначив Іван.

Фото з ВКонтакте

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів