Найтлі та Камбербетч підтримали афганських жінок

7 березня 2014, 11:47

Британські актори Кіра Найтлі та Бенедикт Камбербетч напередодні 8-го березня долучилися до кампанії "Amnesty" з боротьби за права жінок в Афганістані.

Вони, а ще такі зірки як Сальма Хайєк та Джиліан Андерсон поставили свої підписи під листом-закликом до прем’єр-міністра Великої Британії Девіда Кемерона.

Про це повідомляє "Contact Music".

Кіра Найтлі підтримує жінок Афганістану

"Афганським жінкам потрібна справжня мужність, щоби кидати виклик Талібану, щоби голосувати на виборах, працювати на високоваліфікованих роботах та посилати своїх дітей до школи", - говориться в листі.


"За останні шість місяців багатьох афганських жінок, відданих справі миру та розвитку, було вбито, зокрема чотирьох жінок-поліцейських, вагітну вчительку та місцеву урядову працівницю. Ми не повинні відвертатися від жінок та дівчаток Афганістану", - закликали зірки.

Вони попросили прем’єра виступити на підтримку афганських жінок та донести це до відома тамтешньої влади. Вони сподіваються, що новий президент, якого Афганістан обере в 2014-му році, дослухається до думки світової спільноти та захистить права своїх громадянок.

Фото з Іnstagram Кіри Найтлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів