Волочкова показала трудові мозолі. ФОТО

10 березня 2014, 15:01

Російська балерина Анастасія Волочкова знову інтригує своїх прихильників та розповідає про свої мозолі на ногах.

Білявка нині відпочиває на Мальдівах. З цієї нагоди у Instagram Насті щодня з’являється купа фото.

І от під знімками, де добре видно ноги, а саме ступні Волочкової, її підписники радять сховати їх у взуття чи під ковдру. Мовляв, не надто гарно виставляти на загальний огляд свої мозолі.

Волочкова показала свої трудові мозолі

Однак балерина вже встигла відповісти, що пишається своїми мозолями.


"Так. Є мозолі на моїх натруджених стопах... І вони мене не псують. Це результат моєї праці, яка приносить радість багатьом моїм глядачам", - написала Настя.

Настя знову на Мальдівах. Чекати нові оголені фото?

А далі перейшла вже до образ:

"Але більш потворні мозолі - на злих язиках багатьох з вас - письменників. Тим, кому, крім лихослів'я, ніщо більше в цьому житті невідомо...".

Білявка не показує, з ким приїхала на острови

До слова, Волочкова вирішила внести інтриги й до того,з ким же вона ніжиться зараз на сонці. Мовляв, не варто всім думати, що вона відпочиває із Бахтіяром Салімови, до якого повернулась зовсім нещодавно.

"Дорогі журналісти... Заспокойтеся, будь ласка з приводу ваших припущень про те, що зі мною на Мальдівах Бахтіяр. Невже Ви думаєте що немає більш на Землі чоловіків, здатних оточити мене романтикою і красою?" - написала Анастасія.

Та Настя запевняє, що поруч з нею не Бахтіяр

Нагадаємо, нещодавно у Волочкової завівся козел, якого трохи згодом білявка здихалась. А наприкінці зими танцівниця поновила стосунки з екс-коханцем Бахтіяром.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів