Кума Тимошенко: Ви серйозно думаєте, що Росія піде на Київ?

11 березня 2014, 10:31

Кума Тимошенко Наталія Юсупова, колишня Ветвицька, вважає, що доля Криму вже давно вирішена. Вона сумнівається, що Росія піде з війною на Україну.

Про це Юсупова написала у своєму Facebook.

"Всі говорять про війну... Ви серйозно думаєте, що Росія піде на Київ? У нас же немає зброї, немає армії, як воювати з озброєними росіянами? Де нова влада, чому тільки люди переживають? Кинули українських військових у Криму напризволяще..." - обурилася Наталія.

"Я ж казала ще пару тижнів тому, що Крим віддали і давно про все домовилися, що далі? Невже Росія піде на захоплення всієї України, розпочнеться жахлива війна? Не дай Боже, не хочу і не вірю", - заявила Юсупова.


Наталія продовжує ділитися думками про Україну у соцмережі

Крім того, світська левиця поділилася враженнями від лекції російського олігарха Михайла Ходорковського, який днями відвідав Київ.

"У залі було багато преси, але в основному студенти, європейська молодь, розумні обличчя, скромно одягнені, ніяких мажорів і понтів. Найяскравіше враження, коли один зі студентів, який ставив запитання Ходорковському, сказав: "100 відсотків чоловіків у цьому залі підуть воювати не проти російського народу, а проти російського імперіалізму, Слава Україні!". Весь зал вибухнув оплесками і відповів "Героям Слава!", - розповіла Юсупова.

За словами жінки, саме тієї миті вона зрозуміла, що живе в історичний час змін свідомості та що в Україні виросли справжні патріоти.

"Що стосується Ходорковського, він був лаконічний, говорив виважено, обережно і розумно, дуже тихим і м'яким голосом )) Конструктивно і чітко по темі", - додала Наталія.

Нагадаємо, тиждень тому Юсупова зі своєю подружкою, співачкою Камалією долучилися до прибирання центру Києва.

Фото з Facebook Юсупової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів