Шакіра: Нема нічого сексуальнішого за усмішку

13 березня 2014, 14:10

Колумбійська співачка Шакіра вважає, що найсексуальніше в жінці – це усмішка. Запорукою міцних стосунків вона називає спільні веселощі та сміх.

Артистка дала інтерв’ю журналові "Women's Health". Для обкладинки квітневого номеру Шакіра знялася в футболці та трусиках, пише "The Daily Mail".

"Гадаю, потрібно – щоби стосунки лишалися пристрасними – багато сміху і багато спільних веселих моментів. Думаю, треба разом веселитися, це необхідно", - сказала співачка, яка живе в цивільному шлюбі з футболістом Жераром Піке.

"Але іще спорідненість, розумієте. Ви повинні бути сумісні. Повинні – ви обоє – хотіти цього, справді хотіти, щоби ваші стосунки жили, і працювати над цим", - додала Шакіра.


Шакіра знялася для глянцю і розповіла про усмішку та сексуальність

Якщо ж говорити про сексуальність, співачка впевнена: це іде зсередини.

"Я ніколи не думала, що хтось мене спитає: "Як тобі вдається бути такою сексуальною?" Я сміюся, бо взагалі не дивлюся на себе з цієї точки зору. Знаю, що деякі люди дивляться, але то не моя провина", - запевнила Шакіра.

"Думаю, це стан душі. Коли ти перебуваєш у стані миру. Коли ти щаслива бути тим, ким ти є в цьому житті, гадаю, ти це випромінюєш, і це сексуально. Я вважаю, що нема нічого сексуальнішого, ніж усмішка – щира усмішка. Спонтанність, бути собою і не докладати надмірних зусиль, думаю, ось що сексуально", - підсумувала вона.

Нагадаємо, як розповідала Шакіра, її обранець любить "коли на кістках є м’ясо", а ще не дозволяє їй зніматися з іншими чоловіками.

Фото обкладинки журналу "Women's Health" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів