Квиток на "Океан Ельзи" у Пітері можна поміняти на концерт гурту в інших країнах

13 березня 2014, 12:55

Концерт гурту "Океан Ельзи" в Санкт-Петербурзі, запланований на 31 березня, остаточно скасовано. Однак музиканти знайшли цікавий вихід із ситуації.

Тепер квиток на пітерський концерт гурту можна поміняти на квиток на їхній виступ у будь-якій іншій країні.

Про це йдеться на сторінці "ОЕ" у Facebook.

"Для цього вам необхідно написати заявку на адресу [email protected] з темою листа "обмін квитків: Санкт-Петербург 31.03 - Країна, Місто, Дата", вказавши ваші контакти для зворотного зв'язку і підтвердження можливості провести перебронювання квитків", - повідомили музиканти.


Вакарчук знайшов вихід із ситуації зі скасуванням концерту в Пітері

"До останнього моменту ми шукали можливості для того, щоб музиканти змогли вийти на сцену до своїх шанувальників. Але цього разу щось у звичній низці справ не склалося в очікуваний усіма результат. Можна довго і марно шукати правих і винних, щось вигадувати, винаходити і аналізувати. Залишимо це іншим, і не будемо впадати у відчай", - йдеться у заяві організаторів концертів гурту.

До речі, "Океан Ельзи" також наголосили, що не писали жодних листів своїм російським колегам, як, наприклад, заявив Йосип Кобзон.

"Щодо інформації про нібито "листи від музикантів групи" повідомляємо: наразі жодних листів чи скарг-звернень група не писала", - йдеться на сторінці групи у Facebook.

Нагадаємо, днями російський артист Йосип Кобзон заявив, що Вакарчук написав йому листа зі скаргою про те, що концерти "Океану Ельзи" скасовують у Росії. Кобзон порадив молодшому колезі "годуватися у себе".

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів