Панкратова-Чорного екстрено прооперували

13 березня 2014, 15:16

Російському актору Олександру Панкратову-Чорному знадобилась термінова операція.

64-річного артиста ледве встигли врятувати від смерті, пишуть "Тайны звезд".

Нещодавно у Панкратова-Чорного діагностували пахову грижу й наполягали на операції.


"Знайшли звичайну пахову грижу. Сказали, що її треба видалити. Але вона ніяк мене не турбувала..." - згадує зірка кіно.

Тож Олександр вирішив не поспішати з операцією. Хоча медики попереджали актора, що спершу пахова грижа може не викликати ніяких симптомів, але водночас є великий ризик - утиск грижі.

"Якщо він (утиск) триває довше доби, ризик летального результату зростає до 25%! Тканини перестають отримувати живлення. Можуть розвинутися некроз - відмирання тканин і перитоніт - небезпечне гнійне запалення", - пояснювали тоді артисту лікарі.

Панкратову-Чорному знадобилась термінова операція

І зрештою утиск грижі таки й стався у Панкратова-Чорного. Акторові різко стало зле - від дикого болю внизу живота його буквально зігнуло навпіл. Мучила сильна блювота.

Олександра Васильовича негайно госпіталізували з діагнозом "утиск пахової грижі" та зробили екстрену операцію - вправили грижу, а м'язи зміцнили спеціальною сіткою.

"Все в порядку! На другий день мені вже дозволили ходити. Я відразу виписався, щоб більше не доставляти проблем лікарям", - розповів журналістам актор.

Олександр Панкратов-Чорний відомий ролями у таких фільмах, як "Ми із джазу", "Батальйони просять вогню", "Зимовий вечір у Гаграх", "Забута мелодія для флейти", "Небеса обітовані", "Ширлі-мирлі", "Майстер і Маргарита" та інших.

Фото storystar.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів