Валерія втратила дитину

13 березня 2014, 16:18

Російська співачка Валерія та її чоловік і продюсер Йосип Пригожин втратили майбутню дитину.

Днями у 45-річної артистки стався викидень. Про це виданню "Heat.ru" повідомив сам Пригожин.

"На жаль, це правда - ми втратили дитину. Це було викликано вірусним захворюванням, яке моя дружина перенесла на ногах, з високою температурою і обов'язковими в цьому випадку антибіотиками", - розповів чоловік Валерії.


Нагадаємо, місяць тому з'явилися чутки про вагітність співачки. Однак тоді ані Валерія, ані її чоловік не поспішали коментувати це.

У Валерії стався викидень

"Ми дуже хотіли, щоб все вийшло і ніщо не загрожувало вагітності, тому ми ніяк не коментували інформацію про те, що Валерія чекає дитину. Ми взагалі не хотіли про це ні з ким говорити і намагалися всіляко приховати від журналістів цей факт", - зауважив Пригожин.

За словами продюсера, медики попереджали, що є загроза викидня. Однак незважаючи на нещастя, Валерія та Йосип не планують назавжди закривати тему спільної дитини.

"Ми збиралися сказати всім тільки тоді, коли у Валерії з'явиться живіт. Ми були щасливі, що нас підтримували люди. У мене взагалі склалося таке відчуття , що люди були ощасливлені новиною про вагітність Валерії більше нас самих. У тому, що у нас буде з Лєрою спільна дитина, я не сумніваюся! Адже ми навіть ім'я дитині вже придумали", - заявив Пригожин.

Чоловік співачки також повідомив, що найближчим часом Валерія намір взяти невелику паузу у виступах, проте вже в травні вона планує повернутися до звичного гастрольного графіку.

Фото "Heat.ru"

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів