Хабенський: Я підтримую Україну і засуджую політику Путіна

16 березня 2014, 18:25

Російський актор Костянтин Хабенський довго мовчав щодо ситуації в Україні.

Та, схоже, терпець у нього урвався, й артист відверто приєднався до невеликої кількості тих російських діячів, які підтримали українців та засудили дії президента Росії Володимира Путіна.

Свою позицію Хабенський озвучив у себе на сторінці "ВКонтакте".

"Друзі, всі ви знаєте, що відбувається на Україні, і я хочу вам сказати тільки одне я підтримую Україну і засуджую політику Володимира Путіна. УКРАЇНА, МИ З ВАМИ!" - написав актор.


Хабенський став на підтримку України

Та, схоже, багатьом відверта підтримка України Хабенським була не до вподоби.

"Варто було заговорити про Україну - як відразу посипалася критика та образи на мою адресу – друзі, зупиніться, поки не пізно! Так, я за Україну і я не бачу тут нічого поганого!" - написав у відповідь Костянтин.

Однак це, певно, не зупинило хвилю невдоволення й прокльонів на адресу актор, тому Хабенський заявив, що незабаром просто видалить усі аккаунти з соціальних мереж:

"Друзі, раз ви так негативно ставитеся до мене і до всіх новин - найближчим часом видалю всі аккаунти! Спілкуйтеся з іншими зірками Росії наприклад - Сергій Безруков, Тіна Канделакі і т.д. Бажаю всім щастя і благополуччя, всім хто любить мене і не любить мене теж!".

Прінтскрін з "ВКонтакте" Хабенського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів