Зібров носить із собою пістолет

19 березня 2014, 17:25

56-річний співак Павло Зібров зізнався, що всюди носить з собою пістолет з гумовими кулями.

Але захищати батьківщину артист не готовий, бо вже застарий для цього, пише "Gazeta.ua".

"Мене за віком не візьмуть. Туди беруть здорових міцних хлопців, яким до 45 років. Я можу воювати словом чи піснею. Вмію домовитися, примирити людей. Налаштовую на патріотичний лад, на героїзм, щоб захищали країну", - пояснив Зібров.

Співак розповів, що має пістолет "Форт" з гумовими кулями, який йому подарував 10 років тому начальник СБУ Валентин Наливайченко за хороші концерти.


"Постійно вожу з собою. Лежить у бардачку. Раз захистився на вулиці. Йшло кілька хлопців. Причепилися до мене. Точно не автограф хотіли. На руках побачив кастет. Витягнув пістолет, перед ними перезарядив. Вони вибачились і пішли другою дорогою. Пістолет травматичний, око чи ногу можна поранити. Якщо прийдеться йти на війну, за пару годин згадаю, як стріляти з різних видів зброї - і я в строю", розповів співак.

До речі, у 1982-му році Зібров їздив до Афганістану у складі ансамблю пісні та танцю Збройних сил.

"Відразу попередили, що їдемо в гарячу точку. Два місяці виступали з концертами. Не раз доводилося стріляти. Автоматами відбивали наступ на частину. Через події в країні згадав про свої старі пісні з громадянською позицією. Ними починаю виступи останні чотири місяці", - зазначив Зібров.

Артист також вважає, що кримчани пошкодують, що відмовилися від України.

"Ейфорія пройде за півтора місяця. Вони шаленіють від щастя, хочуть в Росію, гадають попадуть в колишній Радянський Союз. Старше покоління хоче ковбасу по 3.20. Телефоную двоюрідним братам, які там живуть. Вони між собою сваряться через розкол, стосунки уже не ті", - поділився Зібров.

Фото з офіційного сайту Зіброва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів