Водянова розповіла, як хвилювалась через Путіна

21 березня 2014, 14:10

Російська модель та посол Паралімпійських зимових ігор у Сочі Наталія Водянова розповіла, як переживала, щоб президент Росії Володимир Путін не зіпсував Ігри.

Довгонога красуня похвалила свою країну за успішне проведення Паралімпіади.

Однак Наталя зізналася, що хвилювалася, аби події у Криму не стали причиною зриву спортивної події, пише "Vogue".

"Я повинна сказати, що було велике захоплення Путіним, тому що він був присутній на церемонії відкриття і закриття... Я сподівалася, що (його) дії (в Криму) не крастимуть момент цієї важливої події", - заявила Водянова.


Як відомо, у 1980-му році Росія відмовилася проводити у себе Паралімпіаду, стверджуючи, що в країні немає людей з обмеженими можливостями.

І хоча зараз країна вже визнає наявність інвалідів, на думку Водянової, ставлення до таких особливих людей ще далеке від ідеального.

Водянова з молодшими сестрами та мамою

"До цього ще довгий шлях", - сказала вона.

До слова, знаменита російська модель не випадково стала послом Паралімпійських зимових ігор у Сочі. Адже Наталя має сестру Оксану з важкою інвалідністю і як ні хто інший знає про упереджене ставлення до інвалідів у Росії.

Мама Водянової зробила нелегкий вибір й взялася виховувати її хвору сестру (у Росії 70% дітей-інвалідів батьки кидають у пологовому одразу після народження).

Саме хвороба сестри надихнули Наталю Водянову створити "Фонд Оголені серця", який займається будівництвом ігрових парків для дітей з обмеженими можливостями по всій Росії.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів