Тіматі розповів, що ж робить чоловіка повноцінним

24 березня 2014, 18:45

Російський репер Тіматі поділився враженнями від народження доньки.

19-го березня співак вперше став батьком – у нього народилася дівчинка на ім’я Аліса.

Тіматі записав відеозвернення в Instagram, де розповів про те, що ж зробило його повноцінним.

"Ні що ні робить чоловіка повноцінним і щасливим, як народження первістка. Ще раз дякую всім за привітання!" - підписав відео репер.


У самому ж зверненні артист заявив:

"Я хочу сказати всім тим , хто привітав мене, хто щиро радів народженню моєї малої. У мене зараз всі питають: "Ну і як ти себе почуваєш?" Я хочу вам сказати, що я себе почуваюся абсолютно щасливою людиною".

Нагадаємо, дочку Тіматі народила його кохана, модель Альона Шишкова. Радісною новиною співак поділився у своєму мікроблозі.

Тепер Тіматі вважає себе справжнім чоловіком

Як пишуть "7 дней", пологи Альони пройшли в Домініканській республіці. Репер, одягнений в спеціальний "лікарняний" одяг, шапочку і захисну пов'язку, був присутній при пологах.

Коли Аліса з'явилася на світ, Тіматі не зміг стримати сліз радості.

"Це місце було обрано не випадково. По-перше, в Домінікані живе мама Тіматі, а по-друге, там чудова медицина і відмінний клімат. Народження дитини у Тіма стало великою несподіванкою навіть для його близьких друзів. Ми не хотіли говорити на цю тему", - повідомили у прес -службі співака.

Також представник репера зазначила, що Тіматі не планує привозити доньку та її маму в Москву в найближчі кілька місяців:

"Сам Тім повертається до столиці вже наступного тижня. Однак його дочка буде знаходитися в Домінікані доти, поки не зміцніє".

Фото з Instagram Тіматі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів