Продюсер Лободи привітала Камалію з вдалим заміжжям

25 березня 2014, 13:27

Продюсерка співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна прокоментувала відмову артистки від номінації на музичну премію "YUNA-2014".

У програмі "Неймовірна правда про зірок" Крапівіна також поділилася думками з приводу припущень співачки Камалії стосовно конкуренції між Лободою та Тіною Кароль.

Як відомо, 17-го березня, після так званого референдуму у Криму, Нателла Крапівіна зробила заяву про бажання Світлани Лободи зняти свою кандидатуру з чотирьох номінацій премії "YUNA".

Лобода відмовилася брати участь у музичній премії Захура

Після цього співачка Камалія, чоловік якої Мохаммад Захур є спонсором премії, припустила, що Лобода злякалася програшу Тіні Кароль, яка теж представлена у номінаціях.


"А от мені цікаво - хто така Камалія? Я от, наприклад, чую це ім'я тільки в контексті дівчини, яка вдало вийшла заміж, при чому ніколи цього не приховувала. Я її з цим вітаю щиро, це теж велика удача в житті на сьогоднішній день", - заявила продюсер Лободи.

Крапівіна заявила, що чує про Камалію лише у контексті вдалого заміжжя

Сама LOBODA не планує з'являтися на премії і готується до першого концерту в рамках всеукраїнського туру, який перенесла через події у країні.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів