Екс-соліст "Рондо" поскаржився на українських націоналістів

26 березня 2014, 13:16

Колишній учасник радянського гурту "Рондо" Олександр Іванов поскаржився, що йому погрожують українські націоналісти.

Мовляв, уже кілька днів 53-річний співак і його сім'я отримують на свої мобільні телефони смс-повідомлення образливого змісту. Більш того, в посланнях невідомі погрожують Іванову фізичною розправою, пише "Heat.ru".

За словами адміністратора артиста, все почалося з того, що Олександр висловився в Інтернеті, щодо подій в Україні.

"Росія і Україна - брати і сестри на століття! Фашизм не пройде однозначно! Наші діди і прадіди за це свої життя поклали, як ми можемо осквернити їх пам'ять", - заявив музикант.


Судячи з усього, Іванов черпає інформацію з програм Дмитра Кисельова. Адже співак впевнений, що в Україні відбувається щось жахливе, і в цьому винні саме націоналісти:

"Знесення пам'ятників, розграбовані банки, побиті й принижені працівники телебачення, залякані люди в містах, загиблі в Харкові та Донецьку від рук так званих революціонерів".

Олександра Іванова налякали "українські націоналісти" та розграбований завод горілки?

"Розграбовані магазини, завод "Немірофф", скасовані концерти артистів, образа російськомовного населення. Пам'ятники солдатам з дитиною на руках зносити справа не хитра! Зауважте, в Росії ніхто не закликає мочити "хохлів", в Росії всі плачуть по рідні на Україні! Дуже шкода Україну!" - додав артист.

Та Іванов впевнений, що після так окупації півострова Крим люди там заживуть краще.

"А в Криму діти будуть посміхатися і ніхто не буде грабувати і пам'ятники зносити", - зауважив Олександр.

Саме після цих слів музикант й став "жертвою" націоналістів. Так, за словами його представника, на Іванова миттєво посипався шквал образ і погроз від членів радикальних українських угруповань.

Націоналісти дізналися номер телефону російського співака і його дружини Світлани і взялися їх тероризувати.

У повідомленнях, якими закидають російського артиста йдеться про те, що всі погрози реальні, а його місце проживання відоме. Всі послання вінчають гасла: " Смерть москалям!", "Слава Україні!".

За словами прес-служби Іванова, сам Олександр не надав би уваги подібним загрозам, якби не інцидент, що стався 21-го березня. Саме того вечора артист мав давати концерт у нічному кубі.

Під час виступу в заклад зателефонували невідомі і повідомили про те, що приміщення заміноване. Та тривога була помилковою.

Однак відтепер сам Іванов і його представники пов'язують те, що трапилося саме з погрозами на адресу артиста від так званих "українських націоналістів".

Фото з сайту Іванова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів