Медведєв навчився імітувати шум прибою і тупіт копит

26 березня 2014, 13:50

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв тепер може похизуватися новими навичками – він навчився імітувати шум морського прибою та тупіт копит.

Політик відвідав студію шумового озвучування "Мосфільму" напередодні засідання урядового ради з розвитку вітчизняної кінематографії, повідомляє "Интерфакс".

Звукооформлювач продемонструвала прем'єру можливості студії. Так, на декількох квадратних метрах підлоги лежали покриття, кроки по яких імітують прохід Красною площею, землею, гравієм, дахом будинку, палубою.

Спеціаліст також показала Медведєву залізний ящик, за допомогою якого можна провести звук автомобільної аварії.


Та найбільше главу російського уряду зацікавило пристрій, що імітує звук морського прибою.

Зовні він нагадує дитячі гойдалки. При піднятті одного крила усередині цього пристрою вниз пересипається горох, за допомогою якого і створюється ефект хвилі, що нахлинула на берег. Дмитро Медведєв сам кілька разів підняв і опустив ці "гойдалки", аби почути звук прибою в стінах студії.

Медведєв тепер може підробляти звукооформлювачем?

Після цього політик підійшов до важких залізних дверей з великою кількістю замків і спробував закрити їх.

Звукооформлювач також показала Медведєву, як імітується звук тупоту копит. Після чого прем’єр сам спробував це зробити за допомогою звичайних картонних стаканчиків.

Окрім цього на кіностудії показали, як народжуються звуки вітру, пострілу відкривання пляшки дешевого і дорогого алкоголю.

Директор "Мосфільму" Карен Шахназаров також розповів голові уряду і про роботу ще однією унікальною студії - ательє перезапису, де всі звуки, шуми і репліки зводяться воєдино.

Так, Медведєв був присутній при роботі над картиною "Територія" режисера Олександра Мельника, яка має бути завершена до кінця поточного року.

Фото vladtime.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів