Буш-молодший намалював Путіна і Далай Ламу

5 квітня 2014, 12:47

Екс-президент США Джорд Буш-молодший оприлюднив свій живописний доробок. Як виявилося, Буш створив кілька портретів лідерів різних країн та видатних політичних діячів.

Серед них опинився і президент Росії Володимир Путін, повідомляє "Business Insider".

Разом з дочкою Дженною Джордж Буш розповів про свої роботи на одному з телешоу.

Картини екс-президента стали частиною виставки у Президентській бібліотеці Джорджа Буша і музею під назвою "Мистецтво лідерства: Особиста дипломатія президента".


Так виглядає Путін пензля Буша-молодшого

Всього в експозиції представлено 24 портрети світових лідерів.

До речі, розповідаючи про виставку, Буш пояснив, чому вирішив написати портрет російського лідера.

За словами Буша-молодшого, якось Путін нешанобливо відгукнувся про його шотландського тер’єра Барні. А під час візиту до Росії, Путін показав Бушу свого масивного гончака. На що Буш відповів, що кожен хто думає "моя собака більша, ніж ваша", є "цікавим персонажем". Тому Буш і спробував відобразити це у портреті.

"Володимир – та людина, яка багато років розглядав Америку у якості ворога. Звичайно, я намагався розвіяти ці його думки", - зауважив Буш-молодший.

Окрім Путіна, на виставці представлені портрети колишнього прем’єра Британії Тоні Блера, президента Афганістану Хаміда Карзая, Далай Лами і Джорджа Буша-старшого.

Нагадаємо, про свої амбіції митця Буш-молодший заявив у листопаді 2013-го. А вже в лютому цього року була анонсована перша виставка екс-президента.

Скрін-шот з сайту "Business Insider"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів