Наомі Кемпбелл зустрічається з Майклом Фассбендером?

7 квітня 2014, 10:15

Британській супермоделі Наомі Кемпбелл приписують нові стосунки.

Обранцем "чорної пантери" буцімто став номінант на цьогорічний "Оскар" - актор Майкл Фассбендер, повідомляє "Exposay" з посиланням на "The Sun".

Чутки про роман моделі та творця фільму "12 років рабства" поширилися після того, як парочку застукали минулого тижня за романтичною вечерею у Лондоні.

"Вони сиділи у відокремленому куточку ресторану, бажаючи отримати стільки конфіденційності, скільки можливо. Вони навіть не здогадувалися, що за ними спостерігають, а якщо й помічали, то, по-моєму, їм це було байдуже, вони відкрито проявляли ніжність і навіть цілувалися, не соромлячись", - розповіло джерело.


Кемпбелл кинула палити й одразу ж знайшла нового кавалера?

За словами очевидців, Наомі навіть від своїх друзів приховувала ім'я залицяльника. Буцімто напередодні побачення модель розповіла друзям, що у неї особлива зустріч з "особливою людиною", але хто це - вона не зізналася.

Тим часом, один з друзів Кемпбелл заявляє, що про спільне майбутнє говорити ще дуже рано. Адже ніхто не може бути впевненим у тому, що стосунки супермоделі з Фассбендером стануть серйозними.

"Поруч з Наомі завжди дуже багато багатих і знаменитих чоловіків, тож ніхто не знає, чи будуть їхні стосунки ставати більш серйозними, або все обмежиться декількома побаченнями", - розповів друг Кемпбелл.

Нагадаємо, тривалий час Наомі Кемпбелл зустрічалася з російським багатієм Владиславом Дороніним. Однак справа так і не дійшла до весілля і й наприкінці 2012-го року парочка розбіглась.

Фото з Facebook Кемпбелл

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів