У Ренати Літвінової підозрюють серйозну хворобу?

8 квітня 2014, 15:40

Російська режисерка та актриса Рената Літвінова, схоже, має проблеми з кістками.

Ексцентрична білявка, яка нещодавно мала перелам ноги, нині під пильним наглядом лікарів.

І хоча Рената вважає, що зламала кістки, бо необачно заточилася, медики підозрюють більш серйозну причину - остеопороз, повідомляє "НТВ".


Про те, що саме з нею сталося актриса розповідає без зайвих подробиць: невдало впала під час катання на ковзанах.

"На рівному місці, як завжди", - зауважила Літвінова.

Однак за словами медиків, причиною серйозної травми міг стати остеопороз - хвороба, при якій з організму вимивається кальцій, а кістки стають крихкими. Як правило, до остеопорозу схильні люди у віці. А актрисі нещодавно виповнилося 47 років.

У Літвінової підозрюють проблеми з кістками

Не виключено, що крихкість кісток - це результат дієт і обмежень, яких постійно дотримується Рената. Адже артистка багато років не їсть молочні та м'ясні продукти, в яких містяться корисний для організму кальцій і вітамін В12.

"Я намагаюся не їсти м'ясо, я прагну до досконалості. Ви розумієте, обжерливість - один з найстрашніших смертних гріхів. Тому краще все ж таки себе іноді обмежувати", - вважає Літвінова.

Окрім цього, час від часу актриса вводить куди більш серйозні обмеження в харчуванні і сідає на спеціальну дієту. В одному з інтерв'ю Рената розповіла, що може кілька днів пити тільки біле вино і закушувати твердим сиром. Вона запевняє, таке харчування чистить судини і робить шкіру гладкою.

До слова, не встигла Літвінова оговтатися від перелому, як встала на підбори. Хоча кожен крок завдає актрисі нестерпного білю.

Так, Рената розповідає, що нога болить, коли вона багато ходить: "Але насправді я нічого, я бадьора і майже вже вилікувалася".

Фото з Instagram Літвінової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів