Фріске: Бережіть себе і ніколи не втрачайте віру!

9 квітня 2014, 10:15

Російська співачка Жанна Фріске, яку днями виписали з лікарні у Лос-Анджелесі, звернулася до своїх прихильників та просто небайдужих.

Артистка подякувала усім за підтримку, яка їй зараз так потрібна. Це Жанна зробила після того, як подивилася відеоролик "Жанна живи! Жанна танцюй!".

Мініфільм став підсумком творча акція на підтримку Фріске і всіх тих людей, які змушено зіткнулися з діагнозом "онкологічне захворювання".


"Дорогі мої, я хочу сказати спасибі вам за вашу доброту, участь, за ваше співчуття і підтримку, яка мені зараз так потрібна", - написала на своєму сайті співачка.

Фріске знову подякувала прихильникам

"Я отримала пісню, дивилася і по щоках текли сльози, спасибі вам за вашу вірність, спасибі вам за вашу відданість, спасибі вам, що ви зі мною вже довгі роки. Я дуже сподіваюся на швидку зустріч. Бережіть себе і ніколи не втрачайте віру! Ваша, Жанна", - додала вона.

Нагадаємо, на початку року з'явилися невтішні чутки, що у Фріске рак. Згодом коханий чоловік артистки телеведучий Дмитро Шепелєв підтвердив цю сумну новину.

Жанна нині перебуває у США, де проходить лікування. Разом з нею знаходиться мама та маленький син Платон, якому 7-го квітня виповнився рік.

Фото з сайту Жанни Фріске

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів