Пугачова подарувала авто зірці "Летять журавлі"

10 квітня 2014, 16:30

Співачка Алла Пугачова допомогла легендарній актрисі, зірці фільму "Летять журавлі" Тетяні Самойловій.

Як стало відомо, Примадонна подарувала артистці іномарку, коли тій знадобилося з'їздити в поліклініку, пише "Стар Хит".

Сама зірка фільму "Летять журавлі", якій в травні виповниться 80 років, живе скромно, пенсії вистачає тільки на найнеобхідніше. Однак, кажуть, їй вже довгий час допомагає Пугачова.

"Говорити, що Алла Борисівна допомагає, не зовсім вірно. Вона постійно бере участь у житті Тетяни Євгенівни, піклується про неї", - розповів молодший брат Самойлової Олексій.


Пугачова допомагає радянським акторам та їхнім рідним

Він розповів, що співачка додала відсутню суму на ремонт, а коли дізналася, що Самойлова не потрапляє на прийом до лікаря через те, що не може дозволити собі часті виклики таксі до поліклініки, прислала свого водія, який вручив актрисі ключі від нового "Mercedes".

"Сестра зателефонувала подякувати і почула: "Це не ви, Тетяна Євгенівна, повинні говорити спасибі, а ми - вам. За все те, що ви для нас зробили" .До сліз зворушила. Алла Борисівна подбала навіть про страховку, а вона ж теж коштує чималих грошей", - розповів брат актриси.

Допомогла Пугачова і матері співака Олександра Барикіна, який помер у березні 2011-го року. Після смерті артиста, коли йому знадобилося встановити надгробний пам'ятник, саме Примадонна надала гроші.

Фото соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів