Анастейша: Мої нові біонічні цицьки

12 квітня 2014, 10:48

Американська співачка Анастейша прийняла рішення піти на подвійну мастектомію, щоби решту життя "не грати в російську рулетку", боячись, що рак знову повернеться.

Тепер, хоча її тіло стало "дорожньою мапою зі шрамів", 45-річна зірка цілком задоволена своїми "біонічними цицьками".

Про це вона розповіла в інтерв’ю, пише "The Daily Mail".

"Я називаю їх мої біонічні циці. Вони казкові", - похвалилася Анастейша.


Співачка запевняє, що не шкодує за своїми справжніми грудьми, які були на розмір більші від штучних. Головне для неї – що рак молочних залоз більше не повернеться.

Анастейші подобаються її нові "біонічні цицьки"

Як розповідає зірка, останнього разу ділянка, вражена раком, була дуже крихітна. Лікарі б упоралися із рецидивом за допомогою біопсії та подальшого лікування, але пацієнтка сама наполягла на мастектомії.

"Я подумала: "Я не хочу проходити через це ще раз. Якщо це станеться втретє чи вчетверте? Воно мене уб’є?" Я сказала лікареві: Знаю, що це видасться вам радикальним, бо вам хотілося б зберегти мої натуральні цицьки, але я хочу жити. Я не хочу грати в російську рулетку з моїми грудьми та моїм життям", - пригадала артистка.

Операція тривала 10 годин. Одночасно працювали три хірурги: онколог, пластичний хірург та фахівець, який замінював м’язову тканину грудей на тканину, взяту зі спини Анастейші.

Тіло зірки тепер вкривають шрами, але їй вони здаються навіть красивими, і вона присвятила їм пісню – "Broken Wings" ("Зламані крила").

"Я не виглядаю так, як інші. У мене є ці маленькі особливості, яких нема в інших людей… Не обов’язково я хочу, щоби всі знали про цю дорожню мапу на всьому моєму тілі, але я волію писати пісні та говорити про крила янгола, замість яких у мене мої красиві шрами. Просто я так це бачу", - пояснила зірка.

Нагадаємо, вперше Анастейша перемогла рак у 2003-му. Недуга повернулася за 10 років, але зірці вдалося остаточно її здолати.

Фото з Тwitter Анастійші

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів