Екс-"ВІА Гра" Котова худне на білках

11 квітня 2014, 18:21

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Тетяна Котова розповіла про свою дієту. Співачка зізналася, що підтримувати форму їй допомагає білкова дієта та постійні тренування.

Про це пише "Viva!".

"Зараз я постійно підтримую форму - в моєму житті щодня присутні спорт і танці. Крім того, намагаюся правильно харчуватися. Але раніше бували ситуації, коли давала собі волю і доводилося в короткі терміни скидати кілограми. У таких випадках мені допомагали двотижневі посилені тренування в спортзалі в поєднанні з хореографічними репетиціями, масаж і, звичайно, білкова дієта", - поділилася Котова.

Котова показала результат тренувань і дієт

У раціоні співачки - відварні курячі грудки, яйця без жовтка, біла нежирна риба, приготовлена на пару, і зелені овочі як гарнір.


"Повністю підтримую думку, що є треба 5 разів на день невеликими порціями. У цьому випадку організм не буде накопичувати жири. Так, якщо харчуватися один раз на добу, безумовно, можна скинути вагу, але зовсім не за рахунок спалювання зайвих відкладень. Йде втрата м'язової маси - каркас, що підтримує наше тіло в тонусі", - зазначила Тетяна.

Нагадаємо, нещодавно Котова показала, як тягає штангу.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів