Міддлтон поклала край чуткам про другу вагітність

14 квітня 2014, 10:19

У британського принца Джорджа в найближчі місяці не з'явиться ані братика, ані сестрички.

Край численним пліткам про другу вагітність дружини принца Вільяма поклала вона сама: хильнувши вина і поганявши на реактивному катері.

Про це пише "The Daily Mail".

Кейт Міддлтон із чоловіком відвідали один із виноградників Нової Зеландії. Продегустувати місцевий продукт гості не відмовилися.

Кетрін із задоволенням вихилила пару келишків та зізналася, "яке це задоволення, знову мати можливість випити після народження Джорджа".

 Якби Кейт Міддлтон була вагітна, вона б не пила вина і не каталася б на реактивному човні

"Кейт сказала, що не пила, поки була вагітна Джорджем, і, хоча вона п’є небагато, отримала велике задоволення від зайвого келишка", - поділилася представниця компанії-винороба Ханна Армстронг.

"Кейт сказала, що вона п’є небагато, а от Вільям вино любить… Я сказала: "І Гаррі, звісно!", вона засміялася і погодилася", - розповіла жінка.

Міддлтон більше прийшлося до смаку біле вино, але червоного вона теж ковтнула з келиха Вільяма.

Про те, що Міддлтон не вагітна, свідчить і те, що герцогиня зважилася на прогулянку реактивним катером, яка протипоказана жінкам при надії.

На швидкості 120 кілометрів на годину їх із Вільямом покатали річкою Шотовер. Королівській парі видали рятувальні жилети зі спеціальними позначками: "Герцог Кембриджський" та "Герцогиня Кембриджська".

Нагадаємо, навесні Міддлтон закидали вагітність двійнею. Між тим принц Вільям нещодавно запевнив, що поки їм із жінкою досить одного Джорджа.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів