На Марші правди Ахеджакова згадала Небесну сотню. ВІДЕО

14 квітня 2014, 15:19

Актриса Лія Ахеджакова вийшла на Марш правди у Москві й згадала про Небесну сотню.

Зірка радянського кіно зі сцени закликала не вірити російським ЗМІ.

"Я за 3-4 місяці надивилась телебачення і ось так розпухла голова. "Бендерівці" "фашисти" "нац.зрадники" - кишать, просто зашкалюють. Страшна справа. Який не увімкну федеральний канал..." - зізналася артистка.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:


75-річна Лія Меджидівна зауважила, що ще ніколи за своє життя не чула нічого такого, що нині транслюють канали у Росії:

"Але в житті моєму ніколи такого не було, а ви уявіть, який у мене стаж як глядача, щоб з екранів федерального каналу ми налякали Америку, що ми її перетворимо на радіоактивний попіл. Такого ще на моїй пам'яті не було!".

За словами Ахеджакової, вона тепер, як у радянські часи, змушена на кухні ледь не під покровом ночі дивитися телеканал "Дождь", щоб почути правду про події в Україні, про так званих "фашистів і бендерівців".

"І про тих, хто свої життя поклав за те, щоб не жити у злочинній, г..няній державі. Ось ця Небесна сотня! Давайте їх пом'янемо, друзі! Давайте пом'янемо цих чудових молодих людей, яких якась тварюка відстрілювала з дахів", - додала актриса.

Нагадаємо, Лія Ахеджакова з самого початку подій на Майдані висловлювала свою підтримку українцям. Актриса, яка народилася у Дніпропетровську, заявила, що ніколи не зрадить свою "другу батьківщину".

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів