Лілі Аллен мало не вмерла після втрати дитини

15 квітня 2014, 12:38

Британська співачка Лілі Аллен розповіла, що і сама мало не вмерла після того, як втратила свого малюка після передчасних пологів.

Зірка впевнена: своїм порятунком вона завдячує чоловікові, Сему Куперу.

Про це пише "The Showbiz Spy".

Шестимісячна вагітність співачки в 2010-му році закінчилася загибеллю дитини. За кілька днів у небезпеці опинилося й життя породіллі: Аллен госпіталізували з сепсисом.


"Я мало не померла. Але я була просто в заціпенінні, мені було все одно", - ділиться Лілі.

"Я щойно втратила мого малюка, і це було відображенням того, в якому заціпенінні я була", - каже співачка.

Лілі Аллен мало не померла після втрати другої дитини

Ця трагедія, а ще викидень, який вона пережила в 2008-му – те, чого Лілі не побажає навіть найлютішому ворогу. Вона зізнається, що досі, навіть маючи двох донечок, не впоралася з цим болем.

"Я тримала свою (мертву) дитину, і це було жахливо та боляче – одна з найтяжчих речей, що лише можуть трапитися з людиною", - каже вона.

"Сем справді врятував мене… Я лікувала себе алкоголем та всяким іншим, а Сем не був байдужим до мене, коли я була така… Він бачив, що я знищую себе, і в якийсь момент він сказав: "Що ти робиш? Я дуже хочу бути з тобою, але не зможу бути з тобою, якщо ти постійно будеш така", - розповідає Аллен.

Зі слів зірки, чоловік став тією людиною, яка познайомила її з собою справжньою.

"Ми з моїм чоловіком разом пережили страшну подію, і це зблизило нас. Мені так пощастило, що він у мене є, бо так багато жінок проходять через це самі, і мусять долати це, не маючи підтримки", - каже Лілі.

Нагадаємо, Аллен і Купер одружилися менше ніж за рік після трагедії. До вівтаря співачка ішла вже вагітна донькою Етель, яка з’явилася на світ восени 2011-го року. Іще за рік у пари народилася ще одна дівчинка – Марні.

Фото з Іnstagram Лілі Аллен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів