Дюжев: Прошу вибачення в України за російську владу!

27 квітня 2014, 08:40

Російський актор Дмитро Дюжев написав звернення до українців, де попросив вибачення за дії влади Росії.

Зірка "Бригади" опублікував послання на своїй офіційній сторінці "Вконтакте" ще всередині квітня, але лише зараз це набуло розголосу.

"Мені соромно за за нашу Російську владу! Прошу вибачення в України за те, що зараз творить наша влада. Я не хочу війни так само як і багато людей в нашій країні, але мені соромно за те що творить наша влада! Я завжди любив і поважав Україну як сильну країну!" - почав своє одкровення Дюжев.

Актор зауважив, що він пише це, бо не хоче залишатися осторонь ситуації в Україні.

"Я хочу звернутися до чоловіків і жінок усього світу: не важливо хто вони зараз президенти країн або прості робітники. Мені з дитинства розповідали, що чоловік - це захисник. А зараз мені страшно жити в своїй рідній країні а також страшно за Україну і за події які в ній відбуваються", - додав Дмитро.

Дюжеву соромно перед Україною

Дюжев закликає не забувати того, що пережили наші предки під час Другої Світової війни та дати змогу нашим дітям та онукам спокійно грати на вулицях.

"Я ціную українську культуру та звичаї, хоча і сам трохи розмовляю українською мовою. У мене є рушник, (можна сказати сімейна реліквія), якому вже 100 років", - згадав актор.

"Рушник вишитий хрестиком, нитками чорного і червоного кольорів і передаючи цей рушник своїм дітям, хочу розповідати ким він вишитий і коли і при цьому говорити що чорний колір - це символ родючої багатою української землі, а червоний колір символ нового життя процвітання країни. І не хочу щоб ці два кольори стали символами крові пролитої на українській землі", - додав він.

На думку Дмитра, кожна мати буде проти війни.

"Мати - це жінка, значить всі жінки проти війни. Залишаються чоловіки. Кому вони хочуть довести свою велич і міць за допомогою війни? Своїм дружинам, своїм матерям, своїм дітям - так нехай вони доведуть замість цього свою любов, повагу і ніжність. А ви жінки в цей час оціните і будете їх вважати найсильнішими і розумними. І війна не потрібна!" - впевнений він.

"Може сьогоднішня моя філософія не всім зрозуміла. Скільки людей і стільки й думок, але просто мовчати вже немає сил. Я просто хочу щоб люди всього світу зрозуміли, що ми люди однієї планети і нам нічого ділити на ній, ми повинні не воювати, а вчитися нарешті жити в світі, працювати, ростити дітей, створювати твори мистецтва, відпочивати і любити. І це все можливе, але тільки в світі без війни! Україна ми з вами!" - додав Дюжев.

Прінтскрін зі сторінки Дюжева "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів