Річарда Гіра прийняли за безпритульного

28 квітня 2014, 10:14

Американський актор Річард Гір отримав шматок піци від перехожої, бо мав вигляд справжнього волоцюги.

Днями у Нью-Йорку 64-річний артист збив з пантелику французьку туристку: жінка не впізнала зірку, подумавши, що то звичайний безпритульний та дала йому попоїсти, пише "New York Post".

Француженка Карін Гомбо разом з чоловіком та 15-річним сином саме прогулювалась неподалік Центрального вокзалу, коли побачила Гіра, який копирсався у сміттєвому баку.

Актор виглядав як справжній волоцюга, тож жіночка не впізнала його. Більше того, Карін так зворушив вигляд чоловіка, що вона підійшла до нього й запропонувала шматок піци, який у неї залишився після вечері в італійському ресторані.


Річард Гір отримав шматок піци, бо виглядав як справжній безпритульний

"Він запитав: "Що в пакеті?". Я спробувала відповісти йому англійською, але вийшло, що половину фрази я сказала французькою. Я сказала: "Пробачте, але піца холодна". Він відповів: "Дуже дякую, нехай береже вас Бог", - розповіла Гомбо.

Француженка не знала, з ким зустрілася на вулиці Нью-Йорка, поки через два дні не побачила у газеті фотографію себе з "безпритульним" Річардом Гіром.

"Це було просто чарівно! Ця історія - просто божевілля. Просто неймовірно, що таке могло статися", - зізналася вона виданню.

З'ясувалося, що французька туристка з родиною випадково зайшли на знімальний майданчик фільму у якому зараз знімається Річард Гір.

Прінтскрін "New York Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів