Адвокат Валерії: Волочкова продається за 200 тисяч рублів

28 квітня 2014, 14:26

Скандал між співачкою Валерію та балериною Анастасіє Волочковою набирає обертів. Цього разу олії у вогонь підлив адвокат Валерії, назвавши ціну танцівниці.

Юрист співачки - Сергій Жорін - спростував нещодавню заяву про те, що його клієнтка разом з чоловіком Йосипом Пригожиним спровокували скандал з Волочковою, аби підзаробити, пише "Super.ру".

Представник подружжя запевняє, що у Валерії та її коханого все гаразд з фінансами.

"Досить подивитися акаунти в соціальних мережах Валерії та Пригожина, щоб зрозуміти: у людей все гаразд з усім. Та й придумати якийсь піар неможливо, тому що всі знають - все почалося з образ саме Волочкової. Тобто, якщо діяти згідно з логікою фантазера, як він сам висловлюється, Добровінського (адвокат Волочкової), то Валерія з Пригожиним повинні були намовити Волочкову, щоб вона їх образила", - зауважив він.


Валерія через адковата поливає Волочкову брудом?

"І версія про те, що Валерія придумала цю історію, тому що у неї щось не в порядку, а у Волочкової все гаразд, саме тому вона продає себе за 200 тисяч - це теж смішно. Убогих людей треба жаліти, тому я висловлюю свій жаль Волочковій і чоловікові у штопаному метелику. Сподіваюся, що їх добробут якось покращиться за рахунок цього конфлікту", - додав адвокат Валерії.

Нагадаємо, причиною сварки між Волочковою та Валерією став коментар Насті про "політичних повій".

Пізніше чоловік та продюсер співачки Йосип Пригожин заявив, що ще доведе, хто ж справжня повія. Й одразу ж потому Волочкову запідозрили у проституції.

Фото з Instagram Валерії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів