Сільверстоун виступила проти тампонів та за поїдання плаценти

28 квітня 2014, 16:15

Американська актриса Алісія Сільверстоун, що народила первістка, "Блакитного Ведмедя" три роки тому, вирішила поділитися досвідом із іншими жінками.

Вона написала книжку, в якій розказала, що думає про підгузки та щеплення, користь від поїдання плаценти та шкоду від використання тампонів.

Творіння Сільверстоун зветься: "Добра мама: Прості поради для найвищої фертильності, променистої вагітності, м’якших пологів та здоровішого, красивішого початку". Деякі цитати наводять "The Huffington Post" та "New York Daily News".

37-річна Алісія, котра є веганкою, стверджує, що такий спосіб харчування допомагає побороти проблеми з фертильністю, зменшує шанси на розвиток післяпологової депресії, а ще лікує такі хвороби як, наприклад, вовчак.


На думку актриси, "добрий" стиль життя, а ще відмова від тампонів іде на користь матці, яку авторка називає "будиночком малюка".

Алісія Сільверстоун написала книгу про материнство

"На жаль, від виробників засобів жіночої гігієни не вимагається казати вам, що міститься в їхніх продуктах, тобто ніхто не говорить про потенційні залишки пестицидів у неорганічній бавовні та "аромати", що туляться до ваших статевих органів, та в яких є фталати, що пригнічують гормони та знижують фертильність", - застерігає читачів Алісія.

Шкідливими для малюка зірка вважає підгузки. Іще вона виступає проти щеплень та їхнього графіку "один розмір для всіх". Як пише зірка, поки що не було проведено переконливих досліджень на тему негативних наслідків вакцинації. Серед друзів Алісії є батьки дітей, що від цього постраждали.

Породіллям Сільверстоун радить відновлювати свої сили за допомогою плаценти: її можна вживати в капсулах, розчинах або смузі.

Нагадаємо, власний підхід Алісія має й знайомства малечі з іншими продуктами після грудного молока. Страви вона жувала, а потім випльовувала до рота синові.

Фото обкладинки книги з сайту "New York Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів