Арбеніна: Політикам на руку ця міжусобиця

29 квітня 2014, 10:51

Нещодавно російська співачка Діана Арбеніна була в Києві. На кордоні з нею стався неприємний інцидент – її разом з іншими російськими артистами звинуватили у тому, що зараз відбувається між Україною та Росією.

Про свою громадянську позицію співачка розповіла "Viva!".

В Києві Арбеніну запитали, чи змушували її у Москві підписувати якісь петиції.

"Все, що відбувається, перебільшено з обох сторін. Мені особисто, незважаючи на те, що я граю досить яскраву музику, нічого не пропонували робити, ніякі листи підписувати. На мене ніхто не тисне і не тиснув, ніхто не дзвонив і ні до чого не закликав. При тому, що я людина зі своєю громадянською позицією", - зауважила співачка.


"Я роблю зі сформованої ситуації ось які висновки: політикам і політиканам на руку все роздувати. Більше того, я впевнена, зараз, приїхавши до Києва на концерт, коли повернуся в Москву, мені за це нічого не буде", - заявила Арбеніна.

Арбеніна упевнена, що політикам вигідно роздувати ворожнечу між українцями та росіянами

Крім того, артистка підкреслила, що не відносить себе до жодного з таборів та закликає не піддаватися на провокації.

"Що стосується поділу людей на два табори, вони самі діляться. Всім на руку ця міжусобиця. Якщо ми будемо, по-перше, вірити один одному, по-друге, не піддаватися на провокації, все буде добре", - сказала Діана.

"Приїхавши до Києва, я зіткнулася з неприємною ситуацією. На кордоні мені сказали, що через таких, як я, в Україні зараз відбувається дуже багато поганого. Коли я запитала, що ж, цікаво, я зробила, мені відповіли, що діячі культури підписали папір, в якому назвали Україну фашистської країною. Мені було неприємно це чути, бо цей папір я не підписувала", - розповіла Арбеніна.

"Цю жорстокість одного народу по відношенню до іншого спровоковано політиками. Нам потрібно залишатися такими, якими ми були до грудня минулого року, тоді буде набагато більше користі", - наголосила співачка.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів