Ударник "Scorpions" отримав місяць тюрми

30 квітня 2014, 10:19

Учасника німецького рок-гурту "Scorpions" Джеймса Коттака в Дубаї засудили до місячного ув’язнення через п’яний бешкет та образливу поведінку.

Інцидент стався в аеропорті 3-го квітня, коли ударник прямував транзитом до Бахрейну, щоби виступити на концерті з нагоди Гран прі Формули-1.

Про це повідомляє "Ace Showbiz" з посиланням на місцеве видання "The National".

Ударник "Scorpions" сидить у тюрмі в Дубаї

51-річний Коттак зійшов із літака, що прибув із Москви, напідпитку. Як розповів один із працівників аеропорту, роздратований артист лаяв пасажирів-пакистанців та афганців, демонстративно затискав собі носа, балакав про "невихованих мусульман" та заявляв, що ні за що з ними не полетить.


Іще музикант буцімто показував середнього пальця та навіть дупу.

У суді Коттак визнав, що під час польоту вихилив 5 келихів вина, але все інше заперечив.

"Я нізащо не сказав би такого про мусульман, п’яний чи ні. Я зізнаюся, що пив алкоголь, але відмовляюся від інших двох звинувачень, я цього не робив", - заявив рокер.

Що до публічного спускання штанів, Джеймс запевнив, що демонстрував людям не дупу, а татуювання на спині, і то був "спонтанний вчинок".

Коттаку доведеться сплатити штраф у розмірі приблизно 540 доларів. За ґратами він перебуває з 3-го квітня, тож уже незабаром вийде на волю.

Як пише Вікіпедія, американець Коттак грає в "Scorpions" із 1996-го року. Він співпрацював із такими відомими гуртами, як "Kingdom Come" та "Dio", а також має власний рок-бенд "Kottak".

Фото з сайту Джеймса Коттака jameskottak.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів