Собчак підозрюють в ухиленні від сплати податків

1 травня 2014, 12:04

Російську телеведучу Ксенію Собчак перевірять податківці.

Білявку підозрюють у тому, що вона нелегально розміщує рекламу у своєму Instagram.

Федеральна податкова служба Росії відреагує на запит депутата від партії "ЛДПР" Романа Худякова з метою перевірки податкової звітності Собчак.

Якщо його звинувачення підтвердяться, то телеведучій загрожує великий штраф, пишуть "Дни.ру".


"Я написав керівництву Федеральної податкової служби депутатський запит, в якому доводжу до їх відома інформацію, яка з'явилася в ЗМІ про нелегальне розміщенні реклами в соцмережі Instagram Ксенією Собчак", - заявив Худяков.

Собчак перевірить податкова

У прес-службі федеральної податкової служби пояснили, що відреагують на запит в рамках закону. Також представники відомства додали, що в тому випадку, якщо перевірка виявить, що Собчак ухиляється від податків, то їй може загрожувати кримінальна відповідальність.

Днями у російських ЗМІ з'явилися нібито листування Ксюші із потенційними клієнтами. Через пошту телеведуча буцімто домовлялася рекламувати у своєму блозі різні товари, але без вказівки, що це реклама, щоб не платити податки.

Сама Собчак не коментує скандал, який виникає навколо неї. Єдине що написала Ксенія по цій темі, так це звернення до власника одного з російських таблоїдів.

"А я дивлюся, що Ашотік мені вирішив страшно мститися за те, що я від його хлопця дізналася, що він гей:))" - так фразу білявка опублікувала в блозі та додала посилання на статтю про себе та податки.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів