Тімберлейк в Росії просить паперовий посуд та чорні рушники

6 травня 2014, 15:34

Американський співак та актор Джастін Тімберлейк під час виступів у Росії їстиме з паперового посуду та втиратиметься чорними рушниками.

Саме такі забаганки озвучили організатори російських концертів поп-виконавця, пишуть "Дни.ру".

15-го та 17-го травня Тімберлейк має виступити у Санкт-Петербурзі та Москві в рамках свого світового турне "The 20/20 Experience".

Як з'ясувалося, щоб доставити до Росії все обладнання співака, знадобиться 22 вантажівки.


Тімберлейк з командою переживають за довкілля, тому їдять лише з паперового посуду

Команда артиста налічує 150 осіб, кожен з яких дбає про довкілля, тому "всі одноразові тарілки і чашки повинні бути виготовлені з паперу, ніякого полістиролу".

На сніданок Тімберлейк і його команда замовили гарячу вівсянку, яйця, пластівці і мюслі, м'ясне та вегетаріанське асорті, свіжі фрукти і різноманітну випічку.

Також в меню обов'язково мають бути: пшеничний хліб, вершковий сир, кілька видів вершкового масла, арахісове масло і асорті з желе.

А ще команді Джастіна знадобляться 40 кілограмів свіжих кубиків льоду вранці, і стільки ж вдень. А під час обіду дезінфікуючий засіб для рук має лежати на столі поруч з кожною тарілкою.

Окрім цього Тімберлейк віддає перевагу рушникам чорного кольору. А у своїй кімнаті співак бажає бачити 24 чашки червоного або синього кольору.

У хвилини відпочинку Джастін не проти погортати легке чтиво, тому на столику в його гримерці "повинні лежати кілька журналів розважального характеру".

Фото з Instagram Тімберлейка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів