Агілеру та Бейонсе назвали найвпливовішими серед мам

7 травня 2014, 17:20

Співачки Крістіна Агілера та Бейонсе, а з ними дизайнерка Вікторія Бекхем потрапили до списку найбільш впливових матусь світу.

Цьогорічний Топ-50 склав журнал "Working Mother".

"Список "Most Powerful Moms" 2014-го року – це приголомшлива група жінок, яким вдається втримувати баланс між високооктановою кар’єрою та піклуванням про їхні сім’ї. Від законодавиць смаків до титанів, ці мами – успішні жінки, які демонструють результат поєднання роботи і материнського життя", - зазначила шеф-редактор видання.

Прикладом такої жінки є Крістіна Агілера, яку автори називають "однією з найбільш талановитих співачок нашого часу". Крім цього вона є посланцем Всесвітньої продовольчої програми, а ще мамою першокласника Макса. Незабаром у неї народиться друга дитина – донька.


Вагітну Агілеру проголосили однією з найвпливовіших мам у світі

Вікторію Бекхем видання характеризує як "маму - робочу конячку". Успішна британська дизайнерка вже 15 років живе в щасливому шлюбі та має чотирьох дітей.

Володарку "Греммі" Бейонсе, нагадаємо, зарахував до найвпливовіших людей планети журнал "Time", тож і до найбільш авторитетних матусь вона за правом потрапила.

Бейонсе теж увійшла до Топ-50

Іще до Топ-50 увійшла Кейт Бланшетт, котра поєднує акторство з вихованням трьох синів: 12-річного Дешіела, 10-річного Романа та 6-річного Ігнатіуса. Її колега Сандра Баллок також у списку, хоча оскароносна зірка має поки лише одного сина – 2-річного Луї.

Найбільш впливовими мамами 2014-го року також проголосили авторку "Голодних ігор" Сьюзен Коллінз, Мелінду Гейтс, Сальму Хайєк і наречену Каньє Веста Кім Кардашян.

Співачка Шакіра, яка б хотіла народити 1-річному синові Мілану 7-8 братів і сестер, також у п’ятидесятці. Зірка є посланцем доброї волі UNICEF, а її благодійний фонд відкрив у Колумбії 6 шкіл.

Шакіра має 1-річного сина від Жерара Піке

До списку потрапила й актриса Керрі Вашингтон, хоча роль мами для неї зовсім нова. Нагадаємо, її донька з’явилася на світ 21-го квітня.

Фото з Instagram Крістіни Агілери, Бейонсе та Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів