Шепелєв розповів про життя з Фріске та сином в Америці

8 травня 2014, 11:10

Чоловік російської співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв розповів про їхнє життя у Лос-Анжелесі. Телеведучий зізнався, що Жанна почувається набагато краще та використовує кожну можливість, щоб провести час з сином Платоном.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

За словами Шепелєва, Фріске почувається вже значно краще, ніж півроку тому.

"І для нас це, звичайно, величезна радість. Ми живемо одним днем ​​і не думаємо про те, чим ми займаємося через два роки, куди поїдемо відпочивати наступного літа. Ми зрозуміли, що важливо радіти тому, що є тут і зараз. Тому що завтра може і не бути. Причому це будь-якої людини стосується", - сказав Дмитро.


"Те, що Жанні краще, означає, що вперше за цей рік наша сім'я може бути разом. Не потрібно кудись летіти, переїжджати і здійснювати якісь різкі дії для того, щоб рятувати людину. Це дає нам можливість нарешті весь вільний час присвячувати один одному. Я можу одночасно обійняти і Жанну, і сина. Це найважливіше", - поділився телеведучий.

Жанна з Дмитром радіють кожному дню, проведеному разом

Дмитро також зауважив, що за останній рік дізнався, що таке справжня допомога небайдужих людей, яким він тепер дуже вдячний.

"Звичайно, були ті, хто сказав "як шкода, як шкода" і зник. Але були й інші, які нам дуже допомагали. Словами, зв'язками, грошима... Я зараз відчуваю потребу повернути ту турботу, ту уваги і те добро, які ми відчули. Повернути і допомагати тим, хто опинився в такій, як ми, ситуації", - зазначив Шепелєв.

Телеведучий також додав, що готовий до створення благодійного фонду, щоб ділитися досвідом і допомагати.

"Це один з хороших уроків, який я отримав за цей час: важливо віддавати", - сказав він.

На запитання, чому для лікування Жанни вони обрали саме Америку, Дмитро відповів:

"За цей рік я об'їхав весь світ. Я розмовляв, листувався, зустрічався з лікарями з Росії, Ізраїлю, Німеччини, Франції, Швейцарії, Італії. Із США, навіть з Мексики, літав до Японії. Я розмовляв з усім світом, щоб допомогти одній-єдиній людині. У результаті ми довірилися тим, в кого ми повірили. Це не був вибір між Росією і Америкою. Це питання, у що і кому ви вірите".

Зараз Дмитро з Жанною та сином живуть у США звичайним відокремленим життям.

"Головна цінність для нас зараз - проводити час з нашим сином. Тому що цієї можливості ми були позбавлені протягом року - спочатку вона, потім я. І ми нарешті опинилися разом. Ми гуляємо, купаємося. Снідаємо і обідаємо. Ось що ми робимо. Ми втрьох можемо триматися за руки", - розповів Шепелєв.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів