Тіматі подякував Путіну за заборону гей-парадів

12 травня 2014, 14:26

Перемога бородатого трансвестита з Австрії Кончіти Вурст настільки обурила росіян, що тепер ледь не кожен вважає за потрібне висловитися з цього приводу. І якщо дехто, на кшталт Кіркорова, підтримує нетрадиційну постать переможниці, більшість все ж засуджує її.

Так, наприклад, репер Тіматі у своєму Instagram подякував президенту Росії Путіну за заборону гей-парадів.

"Питання падаючого рейтингу телеконкурсу вирішив бородатий транс. Європа вільна від гомофобії та демократична до не традиційних рухів. Підари всіх країн, вилізли на вулиці і в тріумфуванні свого міні-тріумфу, взявшись за руки, цілувалися в засос. Якби я гуляв в цей день в громадському місці у своєму місті і побачив подібне, я б порозбивав їм эба*ники без коливань", - заявив Тіматі.

 Тіматі обурений перемогою "транса" на "Євробаченні"

"Я, напевно, цими висловлюваннями зараз опускаю себе на рівень бидла, нехай буде так. Але мені б не хотілося одного прекрасного дня, отримавши запитання, пояснювати своїй дитині, чому два дядька цілуються чи тітка ходить з нафарбованою бородою і це "типу нормально". Це складне психічне захворювання сучасного суспільства не несе ніякого творчого коефіцієнта: ні підвищення демографії, ні морально етичних принципів", - зазначив репер.

"Збільшення кількості даних індивідів, які намагаються максимально поповнити свої ряди "глиномесів" ведуть з Америки і Європи велику пропаганду, сподіваючись популяризувати і розширити своє коло впливу у нас в країні. Поки більшість адекватних людей розділяє мою точку зору, їхні спроби марні. Ще раз величезне спасибі В.В.Путіну за заборону проводити гей-паради у Москві! Суспільство треба тверезо розвивати, а не розкладати зсередини, прикриваючись "псевдо-демократією" – заявив Тіматі.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка і Кіркоров висловилися на користь Кончіти Вурст.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів