Депутат Держдуми присвятив пісню "темним силам" "Євробачення"

13 травня 2014, 12:24

Заступник голови фракції "Справедлива Росія " Олег Нілов на засіданні Держдуми виконав рядок з пісні "Черный ворон". Свій спів він присвятив "темним силам", які привели до перемоги на "Євробаченні" австрійського трансвестита Кончіту Вурст.

Про це повідомляють "РИА Новости".

Нілова, як і більшість росіян, обурила перемога трансвестита та лише 7-ме місце росіянок на цьогорічному "Євробаченні".

"…Не подобаються наші дівчата, бо у них є коса, але немає бороди. У такому випадку дуже хочеться присвятити одну народну пісню. Народні пісні, як показало минуле "Євробачення", дуже подобаються європейцям і американцям. Цим темним, чорним силам в образі такого чорного ворона я б і хотів присвятити маленький куплет з цієї трибуни", - сказав Нілов, виступаючи на засіданні Держдуми.


У Нілова в мікроблозі є цікаві фото, на кшталт цього. Вилов, звісно, не Путінський, але теж нічого

Після цих слів депутат заспівав: "Черный ворон, черный ворон, что ж ты вьешься надо моею головой? Ты добычи не добьешься, черный ворон, я не твой".

"Ну а якщо цього буде мало, я запропоную на наступному конкурсі "Євробачення" нагадати козачу пісню "Їдуть, їдуть по Берліну наші козаки", - додав Нілов.

А цю світлину депутат підписав: "Ввів санкції - вирішив купувати продукти з Білорусі і Росії, вино Кримське і Краснодарське"

Крім того, у тій же ж Держдумі винесли пропозицію створити російський аналог "Євробачення".

Фото з Twitter Нілова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів